Wij zijn TOP:

TOP Orthodontie is een vooruitstrevende orthodontistenpraktijk in Enschede en Haaksbergen, gespecialiseerd in hoogwaardige orthodontische zorg voor kinderen en volwassenen. Met ons ervaren team van orthodontisten en moderne apparatuur streven we naar prachtige resultaten. Ontdek onze diverse beugelopties die aansluiten bij jouw behoeften. Onze toegewijde medewerkers bieden persoonlijke aandacht en met onze geavanceerde techniekafdeling kunnen we op maat gemaakte behandelingen uitvoeren. Bij TOP Orthodontie plannen we je behandelingen zorgvuldig en geven we transparantie over de kosten.

Onze praktijklocaties zijn gunstig gelegen en goed bereikbaar. Er is een treinstation in de buurt en je kunt bij ons parkeren.

Gezond en recht gebit

Een mooi gebit waar je trots op bent! Gezonde, rechte tanden dragen bij aan een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Wij helpen je graag wanneer je tanden scheef staan of wanneer je niet genoeg ruimte hebt in je mond. Maar naast het esthetische voordeel geeft een recht gebit ook veel gezondheidsvoordelen. Denk hierbij aan het voorkomen van kaakproblemen, tandvleesaandoeningen en slijtage aan het gebit.
 

Specialist in beugels

Wij bieden orthodontische zorg aan zowel kinderen als volwassenen. Met prachtige resultaten. Of het nu gaat om een vaste of uitneembare beugel, zichtbaar of onzichtbaar: bij ons is het allemaal mogelijk. Wij werken met de modernste apparatuur en de nieuwste technieken. Binnen onze praktijk werken officieel erkende orthodontisten die voldoen aan alle kwaliteitseisen voor specialisten. Wij gaan voor de beste resultaten: een stralende lach, je leven lang.

 

Innovatieve zorg

We werken samen in een open en vriendelijk team waarin iedereen welkom is. Persoonlijke aandacht en innovatieve zorg zijn belangrijke speerpunten. Wij hebben een goed uitgeruste techniekafdeling, waarin wij met behulp van 3D-scanners en 3D-printers geavanceerde en gepersonaliseerde behandelingen aanbieden. Zo maken wij de beugelbehandeling zeer effectief en nog gemakkelijker voor de patiënt.

 

Hoge kwaliteit en lage kosten

Naast een hoge kwaliteit vinden we service zeker zo belangrijk. Je kunt bij ons rekenen op een behandeling waarin alle tijd en ruimte voor jouw vragen en wensen. Wij plannen onze behandelingen zo dat we de kosten voor jou zo laag mogelijk kunnen houden. Voorafgaand aan de behandeling krijg je van ons een indicatie van de te verwachten kosten. Helder, open en wel zo eerlijk. 

 

Tandarts of orthodontist?

Als overweegt om een beugel te nemen, is het van groot belang om goed na te denken over wie je wilt dat je behandeling uitvoert: je tandarts of een orthodontist. Hoewel zowel een tandarts als een orthodontist beugelbehandelingen mogen uitvoeren, zijn er verschillen tussen hun expertise en ervaring die je moet overwegen bij het maken van je keuze.

Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van gebitsafwijkingen en het rechtzetten van tanden. Ze hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthodontie en kunnen complexe behandelplannen opstellen om optimale resultaten te behalen.

Het is belangrijk om te beseffen dat het kiezen van de juiste behandelaar afhangt van de aard en complexiteit van je specifieke orthodontische behoeften. Het kan verstandig zijn om een consultatiegesprek te plannen met zowel je tandarts als een orthodontist om te bepalen welke professional het meest geschikt is om je te helpen bij je beugelbehandeling.

 

Specialisten

Een orthodontist is gespecialiseerd in beugelbehandelingen, terwijl het onderhouden van het gebit de kerntaak van een tandarts is. Een orthodontist houdt zich de hele dag intensief bezig met het optimaliseren van de stand van de kaken en het gebit. Hij heeft hierin dan ook veel meer ervaring dan een tandarts, die slechts een paar beugelbehandelingen per week verricht. Een orthodontist heeft na de studie tandheelkunde een vierjarige opleiding gevolgd tot orthodontist, waardoor hij een erkend specialist is. Wanneer het gaat om je gebit en mooie rechte tanden, kies dan voor de orthodontisten van TOP Orthodontie.

 

Meer informatie

Heb je een beugel nodig of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij maken graag kennis met jou!
Bel 053 – 431 81 85 of vul ons contactformulier in.
Je kunt ook een gratis advies ontvangen via WhatsApp: 06-22624439