VACATURE

Spannende kans voor een tandartsassistent!

 

De Uitnodiging

Laten we samen nieuwe uitdagingen aangaan bij TOP Orthodontie in Enschede! Als vooraanstaande en vooruitstrevende praktijk zijn we toegewijd aan het gebruik van geavanceerde technieken. Jij kunt ons dynamische team versterken met jouw expertise en frisse blik.

De Functie

In deze parttime functie (tot 34 uur per week) met uitzicht op een vast contract, zul je van maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur aan de slag gaan. Je rol als essentiële orthodontieassistent is veelzijdig, variërend van het assisteren van onze orthodontisten tot het afhandelen van virtuele consulten en het beantwoorden van vragen van patiënten over hun scans en foto's. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van orale scans, het zorgen voor een goede sterilisatie en het verlenen van administratieve ondersteuning.

Wat Wij Bieden

  • Een directe aanstelling bij TOP Orthodontie
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een salaris op basis van jouw ervaring
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer
  • Wij gaan je opleiden
  • Groeimogelijkheden binnen de praktijk

De Ideale Kandidaat

Jij bent de perfecte kandidaat voor deze functie als jij een flexibele, leergierige en proactieve instelling hebt en jezelf ziet als een vrolijke en zelfstandige collega. Met jouw eerdere ervaring als orthodontieassistent of tandartsassistent die enthousiast is over orthodontie, zul je een waardevolle aanvulling zijn op ons team.

 

Solliciteer Nu

 Aarzel niet om te solliciteren en deel je passie voor orthodontie met ons!

 

Sollicitatieprocedure

Voel je je aangesproken door deze vacature? Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze app. Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 053-4318184 en vragen naar Debbie, of een e-mail sturen naar ons contactadres.

We kijken uit naar je reactie!