Dental Monitoring

Inleiding

In de tandheelkunde, waarin dingen voortdurend veranderen,is er Dental Monitoring en hun revolutie. Met de missie om mondzorg meer verbonden en continu te maken. 

 

Een Platform Zoals Geen Ander

Dental Monitoring heeft de grootste database van tandheelkundige afbeeldingen in de dentale industrie, en ze gebruiken dit slim. Hun door orthodontisten gedreven AI-oplossingen staan aan de top van de moderne tandheelkunde.

 

Verbetering van de Betrokkenheid van Patiënten

Een van de belangrijkste kenmerken van Dental Monitoring is hun vermogen om vanaf het begin met de patiënten in contact te komen.  Gewoon met de smartphone van de patiënt.

 

Hulp van artificiële intelligentie 

Dental Monitoring stopt niet bij patiëntbetrokkenheid. Het biedt AI-gegenereerde rapporten en geavanceerde simulaties. Dit betekent dat tandheelkundige professionals behandelopties kunnen bieden die worden ondersteund door geavanceerde AI-technologie.

 

Op Afstand Monitoren voor Iedereen

Wat DentalMonitoring onderscheidt, is hun vermogen om verschillende soorten behandelingen op afstand te volgen. Of het nu gaat om traditionele methoden of het gebruik van doorzichtige aligners en beugels, dit platform houdt de voortgang nauwlettend in de gaten.

 

Slecht passende alignerset  zowel boven als onder past die niet

Hier passen zowel de onder als de boven aligner niet

dat is heel jammer van alle moeite, de oplossing is teruggaan in de behandeling tot een passende aligner is gevonden dan wel goed dragen. En pas als de aligner helemaal aansluit, ga je over naar de volgende. 

Er is geen andere manier! Gewoon stap voor stap maar wel elke stap helemaal afmaken

 

De kiezen aan de onderkant sluiten niet aan ;De kiezen moeten nog verder bewegen en in de aligner aansluiten voordat je naar de volgende alignetstap gaat

Probeer de Cheweys te gebruiken! Een stuk strak opgevouwen keukenpapier kan ook.