Snurken is een veelvoorkomend probleem dat niet alleen hinderlijk is voor de omgeving, maar ook negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid van de snurker. Het gebruik van een MRA snurkbeugel wordt vaak beschouwd als een effectieve manier om snurken te verminderen en het probleem op de lange termijn aan te pakken.

Soorten snurkbeugels

MRA snurkbeugel

Een MRA (Mandibulair Repositie Apparaat) is een effectieve oplossing tegen snurken, omdat het de onderkaak tijdens de slaap naar voren schuift, waardoor de luchtweg vrij blijft en snurken voorkomen kan worden. Bestel nu jouw MRA-snurkbeugel online en geniet van een betere nachtrust.

SomnoDent

De SomnoDent is een uniek type snurkbeugel dat comfortabeler is dan de meeste beugels vanwege de uitgekiende vormgeving en zachte voering. Het bestaat uit twee losse delen, waardoor praten, drinken en het sluiten van de mond mogelijk blijven, en het is geschikt voor mensen die 's nachts tandenknarsen of klemmen, ook wanneer ze gedeeltelijk of volledig tandeloos zijn, blijft de SomnoDent gewoon goed op zijn plek zitten.

Slaapapneu

Een op maat gemaakte snurkbeugel kan ook effectief zijn bij slaapapneu. Wanneer je hieraan lijdt, adviseren wij contact op te nemen met een arts. Kijk voor meer informatie op https://www.apneupagina.nl/

Op maat gemaakt

Kies voor de op maat gemaakte snurkbeugel van TOP Orthodontie in Enschede of Haaksbergen om snurken te verminderen en de luchtweg open te houden. Wetenschappelijk onderzoek heeft de effectiviteit van de MRA snurkbeugel aangetoond, met een succespercentage van 97% in de behandelingen.


Wat zijn de kosten?

TOP Orthodontie is een gecertificeerde aanbieder van snurkbeugels zoals SomnoDent. Door onze kennis en ervaring kunnen we je de beste behandeling bieden voor de faire prijzen. Over de kosten van een snurkbeugel kunnen we je informeren tijdens het eerste consult op de praktijk.