Wat is een Airflow behandeling?

Heb je ook altijd last bij het schoonmaken van je tanden!

Pijn is zo vervelend!

Met onze Airflow behandeling reinigen en verzorgen wij je gebit op een veilige en pijnloze manier. Deze gebitsreiniging verwijdert snel en pijnloos tandplak, tandsteen en donkere aanslag, waardoor je tanden schoon en fris worden. Hierdoor verklein je de kans op gaatjes en tandvleesontstekingen, en behoud je een gezond en stralend gebit. De Airflow behandeling maakt gebruik van lucht, water en een speciaal poeder om je tanden, tandvlees en moeilijk bereikbare plekjes grondig te reinigen, zonder pijn.

En wist je dat je beugelbehandeling met een gezond gebit ook nog eens sneller verloopt?

verkleuring verwijderen

De voordelen van Airflow

  • Minder kans op gaatjes of tandvleesontstekingen
  • Alle tandplak wordt verwijderd, zelfs op moeilijk bereikbare plekken
  • Brengt de natuurlijke witheid van je tanden terug
  • Maakt het tandvlees gezond
  • Prettige en pijnloze behandeling
  • Reinigt het gebit voorzichtig maar grondig
  • Geen scherpe instrumenten of schurende borstels
  • Heerlijk schoon, glad en fris gebit
  • Voor alle leeftijden geschikt
Tandsteen verwijderen

Wat is een Airflow behandeling?

Met een Airflow® behandeling reinigen en verzorgen we voorzichtig je tanden en tandvlees. Uit het Airflow mondstuk komt lucht, lauwwarm water en een speciaal poeder. Hiermee spoelen we de tanden, het tandvlees en alle moeilijk bereikbare plekjes schoon en fris. Dit doet geen pijn. Uw behandeling zal minimaal 30 minuten duren en heeft een gemiddelde kostprijs van € 42. Dat is een ander voordeel, want deze zorg is bij ons duidelijk goedkoper dan bij de tandarts.

Voor het beste resultaat is het aan te raden om deze behandeling meerdere keren achter elkaar te ondergaan. Houd er rekening mee dat herhaalde sessies de meest optimale uitkomst bieden.

 

Een gezonde mond.

De warme lucht uit reinigingsstraal van de Airflow® komt op plekken tussen de tanden, waar je zelfs met een goede mondverzorging met een gewone of elektrische tandenborstel, tandpasta of tandartsinstrumenten met de hand niet kan bereiken. Naast tandplak verwijdert het verkleuringen door onder andere thee, koffie of vruchtensap. Dit zorgt ervoor dat de natuurlijke witheid van je tanden terug komt. Verkleurde tanden worden weer wit. Na de Airflow behandeling voelt je gebit heerlijk fris en glad. En glad tandglazuur is gemakkelijker te poetsen, de tandplak blijft er minder op kleven. Met een schoon en fris gebit hou je je mond zonder probleem, duidelijk gezonder. En wist je dat je beugelbehandeling met een gezond gebit ook nog eens sneller verloopt? Het maakt je mond gezond.

 

Gingivitis en tandsteen

Gingivitis is een ontsteking in het tandvlees dat kan komen door tandplak. Een combinatie van bacteriën met eten die zich op je tanden hebben vastgezet. Met de EMS Airflow behandeling verwijderen we alle restjes tandplak voorzichtig, waardoor de kans op een gingivitis veel lager wordt. Ook verwijdert het behandelen met luchtpoeder, tandsteen zacht en grondig uit je mond, wat met het gebruik van een tandenborstel samen met ragers, ook na veel oefening, niet bereikt.

 

Wat is tandsteen?

Tandsteen is een kalkachtig materiaal dat op de tanden en het tandvlees kan blijven plakken. Tandsteen vormt zich vaak als gevolg van onvoldoende mondhygiëne, waardoor de biofilm met de bacteriën zich kunnen ophopen. Dit kan leiden tot gaatjes, slechte adem of meer ernstige aandoeningen zoals gingivitis. Met de EMS Airflow® behandeling verwijdert een medewerker van ons team, met de juiste opleiding, pijnloos alle restanten tandplak en tandsteen grondig, maar toch voorzichtig dat is erg belangrijk. Je krijgt een pijnloze behandeling waardoor je tanden en het tandvlees worden gereinigd zonder schadelijke bijwerkingen. Zie de foto's hierboven.