Orthodontie voor volwassenen

Gepubliceerd op 17 oktober 2023 om 09:49

Het is nooit te laat om te profiteren van een orthodontie behandeling. Tegenwoordig is meer dan 1 op de 4 mensen die zich bij een orthodontist aanmeldt ouder dan 18 jaar. Dit heeft een duidelijke reden: gezonde tanden kunnen in de meeste gevallen even gemakkelijk voor volwassenen als kinderen recht worden gezet. In overleg met jou wordt een individueel behandelplan opgesteld.

 

Speciale behandelmethoden voor volwassenen

Voor volwassenen hebben wij speciale behandelmethoden. Naast de bekende slotjesbeugel maken wij bij volwassen patiënten steeds vaker gebruik van TOP Aligners. Met deze onzichtbare beugel zal bijna niemand zien dat jij je tanden recht laat zetten! Ook bieden wij mogelijkheden voor een versnelde beugelbehandeling waarbij je al in 6 maanden recht en stralend gebit hebt.

 

Geniet van een prachtig resultaat!

Wij behalen zeer goede resultaten bij het rechtzetten van tanden van volwassen. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Onze orthodontisten adviseren je graag over de behandeling die het beste bij jou past. Bij TOP kan je weer met trots gaan genieten van je prachtige lach!