Vergoedingen

Gepubliceerd op 17 oktober 2023 om 09:11

In veel gevallen worden de kosten voor een orthodontische behandeling vergoed door de zorgverzekeraar. Dit komt omdat wij inschreven staan in het BIG register (www.bigregister.nl). Bijzondere gevallen, zoals hulp bij aangeboren afwijkingen als schisis (hazenlip), worden volledig vergoed door de basisverzekering. Overige hulp valt meestal onder de aanvullende verzekering.

Vergoeding per verzekering

Het is dan afhankelijk van het soort verzekering welk bedrag precies vergoed wordt. Hierin bestaan soms grote verschillen per verzekeraar. Laat u daarom vooraf aan de behandeling goed informeren door uw zorgverzekeraar. Ook kunt u ervoor kiezen eventueel van zorgverzekering te wisselen, zodat u zeker weet dat u het bedrag vergoed krijgt.

 

Heeft u nog vragen over vergoedingen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gespecificeerd vergoedingenoverzicht

Kijk hier voor een gespecificeerd vergoedingenoverzicht per zorgverzekeraar:

 

Zodra de vergoedingen voor 2024 bekend zijn, zullen we hier de links naar verschillende websites tonen. We zorgen ervoor dat de informatie altijd up-to-date en gemakkelijk toegankelijk is. Je vindt het gespecificeerde vergoedingenoverzicht per zorgverzekeraar. Daarnaast vind je een overzicht van de vergoedingen voor 2024 en een vergelijking tussen verschillende populaire zorgverzekeraars. Als je vragen of zorgen hebt over je vergoeding, neem dan contact met ons op via info@beugel.nu

 

 

* Aan bovenstaande overzichten kunnen geen rechten worden ontleend. Voor gedetailleerde omschrijvingen van de voorwaarden en aanspraken dient u altijd de polisvoorwaarden te raadplegen.