Het eerste bezoek bij TOP

Tijdens het eerste consult bij TOP maken we kennis met elkaar. De orthodontist zal de stand van je tanden, kiezen en kaken goed bekijken en vertellen wat de mogelijkheden zijn. We gaan de eerste keer ook meteen foto’s maken van je gebit, kaken en gezicht.

Passende beugel

Je hoeft niet lang op deze uitslag te wachten, want bij TOP krijg je direct het van de orthodontist een indicatie van welke beugel(s) je krijgt om je gebit weer mooi recht te krijgen.

 

Groei en gebitsontwikkeling

Soms adviseert de orthodontist dat het beter is de behandeling nog even uit te stellen. Dit is afhankelijk van je groei en gebitsontwikkeling. Het kan ook zijn dat in overleg wordt besloten dat behandelen niet nodig is.

 

In samenwerking met jou

Je krijgt bij ons altijd alle ruimte om vragen te stellen en je mag natuurlijk altijd meebeslissen over je eigen behandeling. Verder krijg je een schatting van de te verwachten kosten.

 

Poets-afspraak

Omdat het poetsen met een beugel extra lastig is, plannen we na het eerste bezoek altijd eerst een poets-afspraak. Hierin ga je samen met de mondhygiëniste je poetsgedrag bekijken.