Orthodontie voor volwassenen

Het is nooit te laat om te profiteren van een orthodontie behandeling. Tegenwoordig is meer dan 1 op de 4 mensen die zich bij een orthodontist aanmeldt ouder dan 18 jaar.

Behandelplan op maat

Dit heeft een duidelijke reden: gezonde tanden kunnen in de meeste gevallen even gemakkelijk voor volwassenen als kinderen recht worden gezet. In overleg met jou wordt een individueel behandelplan opgesteld. De behandeling voor het rechtzetten van tanden duurt meestal gemiddeld twee tot drie jaar.

 

Versnelde orthodontie

Wil je graag rechte tanden maar vind je het te lang om twee tot drie jaar een beugel te dragen? Dat kan! Met onze versnelde orthodontie behandeling heb je in 6 maanden een recht gebit.

 

TOP Aligners

Of kies je liever voor een beugel die bijna niet opvalt? Kies dan voor TOP Aligners! Deze behandeling bestaat uit een serie transparante hoesjes die speciaal voor jouw gebit op maat worden gemaakt. Hiermee worden je tanden en kiezen stapje voor stapje naar de juiste positie bewogen.

 

Prachtig resultaat

Wij behalen zeer goede resultaten bij het rechtzetten van tanden van volwassen. Na één van onze behandelingen kan je met trots genieten van je prachtige, nieuwe lach.